
EUROKINISSI
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/
Σε ένα μαζικό και πολύχρωμο ποτάμι ενώθηκαν σήμερα οι καλλιτέχνες και οι εκπαιδευτικοί που διεκδικούν από κοινού αξιοπρέπεια.
Οι καλλιτέχνες συνεχίζουν ανυποχώρητοι τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην κυβερνητική απαξίωση, ζητώντας την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος που εξισώνει τα πτυχία των καλλιτεχνικών σχολών με απολυτήρια Λυκείου.
Οι εκπαιδευτικοί που απεργούν, διαδηλώνουν ενάντια στην αξιολόγηση Κεραμέως ζητώντας αξιοπρεπείς μισθούς και δημόσια και δωρεάν Παιδεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι μεγαλειώδεις πορείες ενώθηκαν σε μία, με χιλιάδες διαδηλωτές να διατρανώνουν την αντίδρασή τους στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.
Υπενθυμίζεται ότι αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση του Πρωθυπουργού με εκπροσώπους των καλλιτεχνών στο Προεδρικό Μέγαρο.