
Χρόνια Πολλά στον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά του, θέλησαν να ευχηθούν με τη δική τους τούρτα, οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται αυτήν την ώρα στο Υπουργείο Εργασίας.
Όχι ως «Σούπερμαν» αλλά ως «Δρακουμέλ» που κυνηγάει το «απαίσιο οκταωράκι» παρουσιάζουν τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη στη δική τους τούρτα, οι διαδηλωτές έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας συμμετέχουν ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής.
Έτσι, ο κόσμος της Εργασίας απαντά με τον πλέον ηχηρό τρόπο σχετικά με τις «μεταρρυθμίσεις» της προηγούμενης τούρτας για τον ΟΣΕ, τη ΔΕΗ, τις συντάξεις και την Aegean, που απεικόνιζε τον ίδιο ως «Σούπερμαν»!
Τρελό πανηγύρι.
Ο κόσμος τους κάνει επιθεώρηση όπως τη χούντα Παπαδόπουλου και τη #ΝΔ_Χουντα
Τούρτα με τον Κωστή Χατζηδάκη,σε… ρόλο Δρακουμέλ κρατούν διαδηλωτές έξω από το υπουργείο Εργασίας τρολαρουν ας την τούρτα γενεθλίων στην οποία απεικονιζόταν ο ίδιος ως «Σούπερμαν» pic.twitter.com/WGmbBolEuz— Marka1 (@Marka149133376) April 22, 2021