
Μπορεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πέρυσι κατόπιν πιέσεων να ανακάλεσε την βράβευση του διασώστη προσφύγων, ωστόσο ο Πανιώνιος βράβευσε χθες τον Ιάσονα Αποστολόπουλο για την προσφορά του, σε μια εκδήλωση για τα 132 χρόνια από την ίδρυσή του.
Ο σύλλογος που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω του τη γη στην οποία γεννήθηκε και βρήκε μόνιμη εστία στην Αθήνα και στη Νέα Σμύρνη, δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες του.
Μια ομάδα με ευαισθησίες, άνθρωποι που έζησαν τον ξεριζωμό και την προσφυγιά στο πετσί τους, που κατάφεραν να φτιάξουν έναν ιστορικό σύλλογο.
Όπως σημειώνεται σε ανάρτηση της συλλογικότητας Μένουμε Ενεργοί:
«Το προσφυγικό σωματείο του Πανιωνίου γιόρτασε τα 132 χρόνια από την ίδρυσή του βραβεύοντας μεταξύ άλλων τον διασώστη προσφύγων, Ιάσονα Αποστολόπουλο. Κάτι που δεν τόλμησε να κάνει η πρόεδρος της δημοκρατίας (και καλύτερα). Τα συγχαρητήριά μας!
Η Νέα Σμύρνη κι ο Πανιώνιος ξέρουν από προσφυγιά!».