
Ακόμη ένα περιστατικό άγριας βίας σε σχολείο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ανήλικες έστειλαν στο νοσοκομείο συμμαθήτριά τους στου Ζωγράφου μετά από άγριο ξυλοδαρμό.
Πιο συγκεκριμένα, ανήλικα παιδιά, 16 ετών λειτούργησαν σαν οργανωμένη συμμορία στην επίθεση που έκαναν σε συνομήλική τους. Το 16χρονο κορίτσι διαπληκτίστηκε με συμμαθήτριά της με αφορμή τη θέση που καθόταν στην αίθουσα του σχολείου, στο 1ο ΕΠΑΛ Ζωγράφου.
Μόλις τελείωσε η ένταση, το παιδί πήγε στην τουαλέτα. Βγαίνοντας όμως την πλησίασε η συμμαθήτρια, με την οποία είχε τσακωθεί. Αλλά δεν ήταν μόνη, είχε μαζί της και την υπόλοιπη συμμορία, πέντε ακόμη ανήλικα κορίτσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, της έκοψαν τον δρόμο και της πέταξαν στο κεφάλι ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ.
Στη συνέχεια όπως φέρεται να κατήγγειλε η 16χρονη, την ξυλοκόπησαν με μανία.
Το κορίτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε, ενώ κατήγγειλε το συμβάν στο τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση η οποία έγινε πριν από περίπου 10 μέρες.