
Ακόμη ένα ξεχασμένο παιδί σε αμάξι βρέθηκε, ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψει η ζωή του, αυτή τη φορά, σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε κλειδωμένο μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο με κλειστά τα παράθυρα ένα τετράχρονο κοριτσάκι.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου στην οδό Κωνσταντινίδου μετά την Αβάντων, όταν περίοικος που είχε βγει για να πετάξει τα σκουπίδια εντόπισε την 4χρονη μέσα στο κλειδωμένο και διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο.
Το δυνατό κλάμα και τα ουρλιαχτά της 4χρονης που αφέθηκε εκεί προφανώς από τους γονείς του ή κάποιον άλλον συγγενή, κινητοποίησαν τον άνδρα που αντελήφθη το περιστατικό, ώστε να σπεύσει στη γύρω περιοχή για να αναζητήσει τη μητέρα του κοριτσιού, την οποία και εν τέλει βρήκε.