
Ενώ το πρωθυπουργικό ζεύγος μπορεί να κάνει ποδηλατάδες και motocross στην Πάρνηθα χωρίς μέτρα κι αποστάσεις, ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι δέχθηκε πρόστιμο 600 ευρώ επειδή βρίσκονταν στο ίδιο ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο!
Την ύπαρξη δύο μέτρων και δύο σταθμών στη χώρα μας για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό αποκαλύπτει μία ακόμη περίπτωση που παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής από τον ΑΝΤ1.
Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» λοιπόν έγινε γνωστό πως ένα παντρεμένο ζευγάρι που μοιράζονται δηλαδή το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, δεν μπορεί να μοιραστεί το ίδιο ταξί, καθώς ο νόμος προβλέπει πως μόνο ένας πελάτης επιτρέπεται να μπαίνει.
Μάλιστα, πρόστιμο δέχθηκε και ο οδηγός του οχήματος, ανεβάζοντας το ύψος του προστίμου στα 900 ευρώ!
«Γίνεται να μην μπορώ με την γυναίκα μου που μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, να μπω σε ένα ταξί; Είναι λογικό; Να θέλουμε να πάμε στο αεροδρόμιο και να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δύο ταξί. Είναι άδικο», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος.