
Έπειτα από 5,5 χρόνια, ξημέρωσε η ημέρα που θα ανακοινωθούν οι ποινές για τους χρυσαυγίτες. Έπειτα από απειλές, λοιδορίες, επιθέσεις και τραμπουκισμούς, σήμερα θα μάθουμε τις ποινές για τους νεοναζί που εγκλημάτισαν, βιαιοπράγησαν και έσπειραν τον φόβο.
Την προρηγούμενη Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη αντιφασιστική συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών. Ο κοινωνικός παλμός χτυπούσε έξω από το Εφετείο, όπου χιλιάδες άνθρωποι πανηγύρισαν στο άκουσμα της καταδίκης των φασιστών της Χρυσής Αυγής, η οποία επιτέλους αναγνωρίστηκε ως νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.
Λίγη μόλις ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση των ποινών, δημοσιεύουμε το βίντεο της Εφημερίδας των Συντακτών ήδη από το 2017, στο οποίο ηγεσία της Χρυσής Αυγής ομολογεί τη δράση της.