
Στα δικαστήρια βρέθηκαν πατέρας και γιος στον Βόλο για κλοπή, όπου τελικά ο γιος αθωώθηκε και υποστήριξε πως όλα έγιναν επειδή… είναι αναρχικός και ο πατέρας του χρυσαυγίτης.
Είναι ήδη αρκετά οδυνηρό να μεγαλώνει κανείς με φασίστα πατέρα, πολλώ δε μάλλον να σέρνεται αδίκως στα δικαστήρια για παράπτωμα που δε διέπραξε, λόγω της διαφωνίας του για τις πολιτικές πεποιθήσεις του τέκνου του. Αυτό συνέβη σε έναν 35χρόνο στο Βόλο, που βρέθηκε στα δικαστήρια ενάντια στον 64χρονο πατέρα του, που τον είχε καταγγείλει για κλοπή 815 ευρώ τα οποία σκόπευε να διαθέσει για χειρουργική επέμβαση.
Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας υποστήριξε πως ο γιος του μπήκε στο πατρικό του σπίτι στις 10 Ιούνη 2019 για να κλέψει από την τσέπη του παντελονιού του πατέρα του τα χρήματα. Ωστόσο ο πατέρας παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως ο ίδιος δεν είχε δει το γιο του να μπαίνει στο σπίτι, υποστηρίζοντας ότι τον είδε κάποιος γείτονάς του.
Ο νεαρός προέβαλε ως άλλοθι πως εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της φίλης του, κι ότι η κατηγορία εναντίον του σχετίζεται με το γεγονός πως ο ίδιος είναι αναρχικός και ο πατέρας του χρυσαυγίτης.
Τελικά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ότι δε στοιχειοθετείται η κατηγορία και απάλλαξε τον νέο λόγω αμφιβολιών.
Πληροφορίες από: Katiousa