Αδιανόητες δηλώσεις Ψωμιάδη για #MeToo: Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητες δηλώσεις Ψωμιάδη για #MeToo: Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε

SHARE THIS

«Αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Π. Ψωμιάδης.

Απαράδεκτα είναι όσα δήλωσε για το κίνημα #ΜeΤoo ο πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», συντάχθηκε με εκείνους που όλο αυτό το διάστημα στοχοποιούν χυδαία τα θύματα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων κι επιθέσεων, λέγοντας ότι οι καταγγελίες έπρεπε να γίνουν όταν έγιναν τα περιστατικά και όχι τώρα, μετά από 20 χρόνια, λες και ο χρόνος της καταγγελίας αναιρεί την πράξη.

«Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να μίλαγες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και βγαίνεις στην τηλεόραση για να ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;», είπε ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης της Νέας Δημοκρατίας, δείχνοντας ξεκάθαρα τη θέση του, η οποία είναι να

Και μόνο η ανάγκη του να υποστηρίξει έναν καταγγελλόμενο και να μιλήσει υποτιμητικά για τις καταγγέλλουσες δείχνει ότι η θέση του είναι ξεκάθαρη κατά των θυμάτων.

«Εγώ ήμουν ζωοδότης της πολιτικής»

Μάλιστα, ο Π. Ψωμιάδης ισχυρίστηκε ότι «είναι κομμένος» από την τηλεόραση (καταλαβαίνουμε απολύτως γιατί). Μάλιστα, δήλωσε «ζωοδότης της πολιτικής».

Exit mobile version