Αδιανόητη κτηνωδία στα Τρίκαλα: Έπνιξαν κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητη κτηνωδία στα Τρίκαλα: Έπνιξαν κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια

SHARE THIS

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκε πολίτης στα Τρίκαλα όταν άκουσε περίεργο θόρυβο από έναν κάδο απορριμμάτων.  

Ακόμη μία αδιανόητη κτηνωδία κουταβιών ήρθε στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας ακόμη μια φορά τη βάρβαρη ανθρώπινη φύση. Πιο συγκεκριμένα, ένας κάτοικος στην περιοχή του Πυργετού Τρικάλων άκουσε περίεργους θορύβους μέσα από τον κάδο των σκουπιδιών και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Σκύβοντας να δει τι ακριβώς συνέβαινε διαπίστωσε μια μικρή κίνηση από ένα τσουβάλι που ήταν καλά κλεισμένο και δεμένο από πάνω. Το πήρε, το άνοιξε και αποκαλύφτηκε ότι μέσα σε αυτό βρίσκονταν έξι κουταβάκια. Τα πέντε εξ’ αυτών ήταν ήδη νεκρά, ενώ το ένα, που προκαλούσε και το θόρυβο πάλευε για να παραμείνει στη ζωή.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr που ανέδειξε την θλιβερή είδηση, πρόκειται για τις πιο βάρβαρες πράξεις που έχουν καταγράψει ποτέ στα Τρίκαλα.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και ήδη ζητάει έρευνες για το περιστατικό.

Ο Στέφανος Πιάζας γνωστοποίησε το θλιβερό και αποτρόπαιο γεγονός στα social media, με την παράκληση να βρεθεί κάποιος να περιθάλψει το ένα και μοναδικό ζωντανό σκυλάκι.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία όποιος θανατώνει ή βασανίσει ζώο είναι αντιμέτωπος με κακούργημα και οι προβλεπόμενες ποινές είναι κάθειρξη έως 10 χρόνια και χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Exit mobile version