Αδιανόητη στοχοποίηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου – Δημοσίευσαν τη διεύθυνση του!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητη στοχοποίηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου – Δημοσίευσαν τη διεύθυνση του!

SHARE THIS

Ιστοσελίδα δημοσίευσε το εξώδικο χωρίς να σβήσει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του διασώστη όπως τα ονόματα των γονιών του και η διεύθυνση του σπιτιού του.

Τέλος δεν έχει η στοχοποίηση του διασώστη προσφύγων Ιάσονα Αποστολόπουλου, ο οποίος κατά καιρούς γίνεται στόχος διαδικτυακών επιθέσεων, λόγω της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης που δείχνει σε κατατρεγμένους ανθρώπους αλλά και των όσων αποκαλύπτει για τις παράνομες επαναπροωθήσεις.

Αυτή τη φορά, δεν βρέθηκε απλώς στο στόχαστρο ακροδεξιών τρολς, αλλά απειλήθηκε ευθέως από διάφορους ανώνυμους χρήστες του twitter που εντόπισαν το σπίτι της οικογένειάς του κι αναρτούν φωτογραφίες από αυτό!

Την δημοσίευση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του με τη διεύθυνσή του, έκανε η ιστότοπος capital.gr, που αρχικά δημοσίευσε το εξώδικο που είχε αποστείλει ο Ιάσονας Αποστολόπουλος για άρθρο του Θοδωρή Γιάνναρου, χωρίς να καλύπτει τα στοιχεία του διασώστη (διεύθυνση, ονόματα γονιών) προκειμένου να τον προστατέψει.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Ιάσονα Αποστολόπουλο, ο συντάκτης του επίμαχου άρθρου για το οποίο ο ίδιος απέστειλε εξώδικο, είχε διαγραφεί από τη ΝΔ γιατί είχε αποκαλέσει πρόσφυγες ως «πιθήκους» και τώρα χαρακτηρίζει τους διασώστες «διακινητές» και «Τούρκους πράκτορες»!

Παρόλο που μετά από παρέμβαση των δικηγόρων του, το capital έκρυψε τα προσωπικά του στοιχεία και το άρθρο του Γιάνναρου κατέβηκε κι ο ίδιος ανακάλεσε, τα ακροδεξιά τρολς απειλούν ευθέως τον διασώστη δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το σπίτι του και χύνοντας το δηλητήριο μισανθρωπιάς τους.

Exit mobile version