Αδιανόητη βαρβαρότητα σε ταβέρνα: Καταγγελία ότι τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια στην Κάρπαθο
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητη βαρβαρότητα σε ταβέρνα: Καταγγελία ότι τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια στην Κάρπαθο

SHARE THIS

Τα οργισμένα σχόλια που έχουν αναρτηθεί κάτω από το επίμαχο βίντεο είναι ενδεικτικά του αποτροπιασμού που έχει προκαλέσει.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από ένα βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, και δείχνει κατάστημα εστίασης στην Κάρπαθο να αλευρώνουν ψάρια που εν συνεχεία τα τηγανίζουν… ζωντανά.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Καρπαθιακά Νέα», η Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι» μέσα από ανάρτησή της καταγγέλλει:

«Κάρπαθος, έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο. Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε που υπάγεται(έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου . Το παρακολουθούμε με το σύλλογο της Νέμεσις στη Κάρπαθο. Καθημερινά πια τα βίντεο με ακραίους βασανισμούς ζώων».

Τα οργισμένα σχόλια που έχουν αναρτηθεί κάτω από το επίμαχο βίντεο είναι ενδεικτικά της οργής που έχει προκαλέσει.

Δυστυχώς, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό κακοποίησης ζώου στο νησί. Παράλληλα, με τα ψάρια εξετάζεται και μία καταγγελία, όπου κατσίκα βρέθηκε δεμένη από τα πόδια, σε κακή κατάσταση.

Για το πρώτο περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία αν και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Οι εικόνες που αποτυπώνουν το μαρτύριο των ψαριών, όπως τις δημοσιεύει σε βίντεο το karpathiakanea.gr είναι εξαιρετικά σκληρές.

 

Exit mobile version