ΑΔΜΗΕ: Επιτροπή Διερεύνησης για το ατύχημα εργαζομένου στη Φλώρινα
EUROKINISSI ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΜΗΕ: Επιτροπή Διερεύνησης για το ατύχημα εργαζομένου στη Φλώρινα

SHARE THIS

Άμεση η αναγγελία του ατυχήματος στις αρμόδιες Αρχές, υποστηρίζει ο ΑΔΜΗΕ.

Τη συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος εργαζομένου στη Διεύθυνση Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς που χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης στη Φλώρινα, ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ .

Όπως αναφέρει ο ΑΔΜΗΕ, ο εργαζόμενος συμμετείχε σε κλιμάκιο του Διαχειριστή, που εκτελούσε εργασίες κλαδεμάτων δέντρων πλησίον της Γραμμής Μεταφοράς 400 kV Φλώρινας-Μπίτολα. Κατά την εκτέλεση των εργασιών ένα από τα δέντρα έπεσε κοντά στη Γραμμή Μεταφοράς, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Ο άτυχος εργαζόμενος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από συναδέλφους του στο πεδίο, διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται.

Οι υπηρεσίες του ΑΔΜΗΕ προχώρησαν, άμεσα, σε αναγγελία του ατυχήματος στις αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με το νόμο.

Ο ΑΔΜΗΕ αναφέρει, τέλος, ότι συμπαραστέκεται από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια του τραυματία και πράττει όλα όσα απαιτούνται για να επιστρέψει, γρήγορα, υγιής στους δικούς του ανθρώπους.

Exit mobile version