Ο Γεωργιάδης σαν άλλος Ιαβέρης μας λέει πώς όσοι κλέβουν δεν έχουν αξιοπρέπεια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γεωργιάδης σαν άλλος Ιαβέρης μας λέει πώς όσοι κλέβουν δεν έχουν αξιοπρέπεια

SHARE THIS

"Οι άνθρωποι που πραγματικά πεινάνε έχουν αξιοπρέπεια" τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης

Στο σύννεφο του ελιτισμού επιλέγει να συνεχίζει να ζει ο Υπουργός Ανάπτυξης, αφού με θράσος εξηγεί τη δική του οπτική για το ζήτημα με τα αντικλεπτικά στις κρέμες για τα μωρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας  σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ  το Σάββατο το πρωί, έσπευσε να δώσει τη δική του εξήγηση για το φαινόμενο για την εικόνα με τα αντικλεπτικά σε προϊόντα των σούπερ μάρκετ που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

“Δεν μου αρέσει ως εικόνα αλλά πρέπει να σας πω ότι τα αντικλεπτικά δεν μπαίνουν για μην κλέβουν οι άνθρωποι που δεν έχουν να φάνει, αυτοί οι άνθρωποι έχουν αξιοπρέπεια” τόνισε ο αρμόδιος Υπουργός. Με απλά λόγια σαν άλλος Ιαβέρης αρνείται να καταλάβει, πως όσοι το κάνουν εξωθούνται από την ανάγκη.

Και με σειρά μας, θέλουμε να θυμίσουμε ότι αξιοπρέπεια δεν υπάρχει όταν σε ένα υποτιθέμενο κράτος δικαίου άνθρωποι αναγκάζονται να κλέψουν προκειμένου να ταΐσουν τα παιδιά τους και η κυβέρνηση αντί να μεριμνήσει για τη κατάσταση επιλέγει να κουνήσει το δάχτυλο μιλώντας για ηθική.

“Τα αντικλεπτικά έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν περιστατικά στα οποία οργανωμένες σπείρες κλέβουν προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ για να τα μεταπωλούν σε υψηλότερες τιμές έξω” κατήληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Γάλατα και κρέμες για μωρά φαίνεται να υποθέτει λοιπόν ο Υπουργός Ανάπτυξης, ότι είναι ο κύριος στόχος ληστείας οργανωμένων ληστών – επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως δεν μπορεί να έχει συναίσθηση του πως ζει ο μέσος Έλληνας πολίτης.

 

Exit mobile version