Άδωνις Γεωργιάδης: “Όλα τα έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση”
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: “Όλα τα έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση”

SHARE THIS

«Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει το καλάθι του νοικυκριού»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο Mega ενώ βρισκόταν στην αγορά του Ρέντη.  Κακεντρεχής αποκάλεσε τους πολίτες που η τσέπη τους δεν επωφελείται από τα επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης λέγοντας : «Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει αυτό που βλέπουν τα μάτια του. Όποιος αγοράζει από το καλάθι του νοικοκυριού κερδίζει λεφτά».

Όσον αφορά τις συνολικές  αυξήσεις και την ακρίβεια ο Υπουργός τόνισε εμμέσως πως δεν πρέπει κανένας να έχει παράπονο θεοποιώντας την κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: “Από πέρυσι μέχρι φέτος έχει αυξηθεί 2 φορές ο κατώτατος μισθός, στο ρεύμα έχουμε δώσει τη μεγαλύτερη επιδότηση που έχει δώσει ο πλανήτης, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα που να μπορείτε να μου πείτε που να μην έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση. Να είστε ευχαριστημένοι που έχετε μια κυβέρνηση που είναι πάνω από τα προβλήματα.”

Όσον αφορά, το καλάθι του «καλάθι του Άι Βασίλη», ο Υπουργός ανέφερε πως είναι επιτυχημένο, κάνει θραύση, καθώς οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί στο εγχείρημα.

Ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον πληθωρισμό δηλώνοντας πως «Το μεγάλο πρόβλημα του πληθωρισμού δεν το λύνει ολόκληρος ο πλανήτης, δεν θα το λύσει ο Άδωνις» εμφανίζοντας την κατάσταση ως δυσεπίλυτη.

Exit mobile version