Άδωνις: «Ο Πορτοσάλτε είναι για μένα ένα παράδειγμα προς μίμηση – Ο πιο ακέραιος άνθρωπος» (Video)
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις: «Ο Πορτοσάλτε είναι για μένα ένα παράδειγμα προς μίμηση – Ο πιο ακέραιος άνθρωπος» (Video)

SHARE THIS

«Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι για μένα ένα παράδειγμα προς μίμηση. Είναι ο πιο ακέραιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην Ελλάδα».

Κοπλιμέντα αντάλλαξαν χθες ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε κατά τη διάρκεια χθεσινής εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Άδ. Γεωργιάδη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης που είχε καλέσει τον σχολιαστή του ΣΚΑΪ να μιλήσει στην παρουσίαση του βιβλίου του, υποδέχθηκε τον Άρη Πορτοσάλτε με μία θερμή εξομολόγηση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι για μένα ένα παράδειγμα προς μίμηση. Είναι ο πιο ακέραιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην Ελλάδα. Θα πει αυτό που πιστεύει χωρίς κανένα δισταγμό ακόμα και αν αυτό κάποιους θα δυσαρεστήσει ή δεν θα δυσαρεστήσει, ακόμα και αν είναι φίλοι του ή δεν είναι. Και χρειάζεται η κοινωνία μας να ακούει κάτι τέτοιο. Γιατί καμιά φορά όλοι το χρειαζόμαστε και μας κάνει σε όλους καλό» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Με τη σειρά του, ο Άρης Πορτοσάλτε, αν και πιο μετριοπαθώς, παίνεψε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις απαντήσεις του σε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Novartis.

Exit mobile version