Άδωνις σε Πορτοσάλτε: «Μην γίνεσαι Σόιμπλε» – «Χίλια συγγνώμη», προσπάθησε να τα «μαζέψει»
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις σε Πορτοσάλτε: «Μην γίνεσαι Σόιμπλε» – «Χίλια συγγνώμη», προσπάθησε να τα «μαζέψει»

SHARE THIS

«Ε, τώρα αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Όχι, όχι. Πήγαμε μακριά τώρα. Όχι, μισό λεπτό. Τώρα πήγαμε κάτω από τη ζώνη» είπε ενοχλημένος ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ένταση επικράτησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του νέου Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή το μέτρο για τη διαγραφή των προστίμων στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε εξαπέλυσε πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ειρήνης Αγαπηδάκη για την απόφαση που αφορά τη διαγραφή του προστίμου για τον κορονοϊό.

«Εάν έκανε λάθος η κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει συγγνώμη…Να τους το γυρίσουν πίσω το πρόστιμο», ανέφερε.

Ο υπουργός Υγείας έκανε έκτακτη τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί την απόφασή του.

«Σήμερα το πλαίσιο έχει αλλάξει, η οικονομία είναι ανοιχτή, η πανδημία είναι πολύ πιο ήπια, είναι ένα κομμάτι της κανονικότητάς μας και τώρα ο στόχος έχει αλλάξει. Είναι να πείσουμε πια τους περισσότερους να εμβολιασούν…» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άρης Πορτοσάλτε τον διέκοψε, λέγοντας: «Τώρα έχει καταργηθεί το πρόστιμο…». Τότε ο υπουργός Υγείας του απάντησε: «Μην γίνεσαι Σόιμπλε. Γίνεσαι λίγο Σόιμπλε, τον αείμνηστο. Μην γίνεσαι Σόιμπλε».

«Ε, τώρα αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Όχι, όχι. Πήγαμε μακριά τώρα. Όχι, μισό λεπτό. Τώρα πήγαμε κάτω από τη ζώνη» απάντησε ενοχλημένος ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Το διαγράφω. Εννοώ μην γινόμαστε υπερβολικοί. Το διαγράφω, μην παρεξηγηθώ. Χίλια συγγνώμη» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιχειρώντας να τα «μαζέψει».

Exit mobile version