Αεροπορική τρολάρει ( ; ) Μητσοτάκη και βγάζει προσφορές “Κυβερνητικό Σαββατοκύριακο”!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροπορική τρολάρει ( ; ) Μητσοτάκη και βγάζει προσφορές “Κυβερνητικό Σαββατοκύριακο”!

SHARE THIS

Ευτύχη Μπλέτσα τρίζει η καρέκλα σου!

Οι αποδράσεις του πιο πολυταξιδεμενου Έλληνα πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης, δεν αποκλείεται να αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την ομάδα μάρκετινγκ γνωστής αεροπορικής εταιρείας, η οποία  έχει βγάλει προσφορές πτήσεων με τίτλο: “Κυβερνητικό Σαββατοκύριακο”!

Δεν θα το πιστεύαμε εάν δεν το διαπιστώναμε ιδίοις όμμασι! Το μόνο σίγουρο είναι πως τα ταξίδια του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Θα μπορούσαν λοιπόν ακόμη και οι αεροπορικές πλέον τρολάρουν τον πρωθυπουργό, που εν μέσω τεράστιων κρίσεων φροντίζει να μη θυσιάζει τις απαραίτητες για εκείνον -και μάλλον αρκετές- στιγμές χαλάρωσης.

Σύμφωνα με αρκετούς αναγνώστες δεν αποκλείεται να αποτελεί και κακή μετάφραση των προσφορών του cyber-weekend, ωστόσο η Ελλάδα είναι μόνη χώρα με τόσο λανθασμένη απόδοση αν ισχύει αυτό.

Το μόνο, που απομένει πλέον είναι η επικοινωνιακή ομάδα Μητσοτάκη, να σκεφτεί σοβαρά τις επιχειρηματικές διαστάσεις που μπορεί να λάβει αυτή η εξέλιξη και μετά την παραγωγή λαδιού στην Αρχαία Ολυμπία να ξεκινήσουν ένα πρωθυπουργικό travel vlog, για τη διαφήμιση της χώρας στα πέρατα του κόσμου.

Ευτύχη Μπλέτσα τρίζει η καρέκλα σου!

Exit mobile version