Άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον 52χρονο που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία
ΕΡΤ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον 52χρονο που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

SHARE THIS

Με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ελεύθερος ο 52χρονος που άσκησε σωματική βία εναντίον της συζύγου του, των τριών ανήλικων παιδιών του, αλλά και δύο γειτόνων.

Άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον 52χρονο που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό εναντίον της συζύγου του, των τριών ανήλικων παιδιών του, αλλά και δύο γειτόνων του.

Ο συνήγορος ανέφερε ότι ο πατέρας υποστήριξε στην απολογία του ότι είναι νευρικός άνθρωπος και δεν αρνήθηκε ότι κάποιες φορές «είχε χαστουκίσει την μεγαλύτερη κόρη του, επειδή ήταν… ζωηρή». Αρνήθηκε ωστόσο τις κατηγορίες για συστηματική κακοποίηση των μελών της οικογένειάς του, όπως δημοσιεύει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά την απολογία του στον Ανακριτή αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους:

  • Να μένει σε διαφορετικό σπίτι από τα παιδιά
  • Να μην έχει καμία επαφή με τα παιδιά του
  • Μπορεί να έρχεται σε επαφή με την σύζυγο του με τον όρο να βρίσκονται εκτός σπιτιού
  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
  • Παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα.

Σημειώνεται ότι η απολογία του στον Ανακριτή Χανίων ήταν μαραθώνια αφού ξεκίνησε στη 1:00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 6:00 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος οδηγήθηκε και το Σάββατο για την απολογία του στον Ανακριτή ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα προκειμένου ο συνήγορος του να προλάβει να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Επίσης, σημειώνεται ότι, ο 52χρονος βρέθηκε την Παρασκευή ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Δικαστηρίου Χανίων προκειμένου να δικαστεί για τις σωματικές βλάβες που προκάλεσε στον 65χρονο γείτονά του και τον γαμπρό του.

Ωστόσο, η υπόθεση έλαβε νέα αναβολή καθώς ο δικηγόρος του 52χρονου χρειάζεται χρόνο για να ενημερωθεί για τα όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Πλέον, η δίκη αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Exit mobile version