Άγ. Ανάργυροι: Αποκαλυπτική εικόνα – Ο φρουρός του ΑΤ κοιτάζει τον 39χρονο να σκοτώνει την Κυριακή
STAR SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγ. Ανάργυροι: Αποκαλυπτική εικόνα – Ο φρουρός του ΑΤ κοιτάζει τον 39χρονο να σκοτώνει την Κυριακή

SHARE THIS

Η φωτογραφία φέρεται να πιστοποιεί πως αν ο φρουρός είχε λειτουργήσει γρήγορα, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική.

Τη στιγμή που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για τις ευθύνες των συναδέλφων τους στο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο δολοφονήθηκε η 28χρονη Kυριακή, το φως της δημοσιότητας βλέπει μία νέα αποκαλυπτική φωτογραφία.

Πρόκειται για ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ  πιστοποιεί πως αν ο φρουρός στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων είχε λειτουργήσει με γρήγορα αντανακλαστικά, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική.

Την φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. Σύμφωνα με την ρεπόρτερ, ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο αλλά εκείνος καθυστερεί να βγει.

«Όταν τον αφοπλίζει είναι πια αργά. Το ρολόι δείχνει 22.24 την 1η Απριλίου. Ό,τι γίνεται μετά δεν έχει καμία σημασία γιατί το κορίτσι είναι πια νεκρό. Μάλιστα, μια λεπτομέρεια, έχει τη σημασία της: Ένας σκύλος βρίσκεται στο σημείο. Γαυγίζει έντονα από την πρώτη στιγμή της επίθεσης. Ο σκύλος κατάλαβε τον κίνδυνο, ενώ ο σκοπός καθυστέρησε» ανέφερε η ρεπόρτερ του σταθμού, Τασούλα Παπανικολάου.

Exit mobile version