Άγ. Παντελεήμονας: «Με κλείδωσαν και με βίασαν» – Ανατριχιαστική η μαρτυρία της 25χρονης εγκύου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγ. Παντελεήμονας: «Με κλείδωσαν και με βίασαν» – Ανατριχιαστική η μαρτυρία της 25χρονης εγκύου

SHARE THIS

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα βίωσε στα χέρια των αδίστακτων δραστών του σεξουαλικού εγκλήματος που έλαβε χώρα στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Την συγκλονιστική δικογραφία σχετικά με την υπόθεση βιασμού μιας 25χρονης εγκύου από δυο άνδρες Πακιστανικής καταγωγής αλλά και έναν ακόμη άγνωστο άνδρα ο οποίος καταζητείται, αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr. Στην κατάθεσή της, στις 23 Ιουνίου 2021, στο Τ.Α. Αμπελοκήπων η νεαρή γυναίκα περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα ισχυρίζεται ότι βίωσε στα χέρια των αδίστακτων δραστών του σεξουαλικού εγκλήματος.

Όπως καταθέτει στις 21.30 το βράδυ της 22ης Ιουνίου η γυναίκα μετέβη στην Ομόνοια για να επισκευάσει το κινητό της τηλέφωνο. Βγαίνοντας από το μαγαζί, όπως ισχυρίστηκε, την πήρε ένας άνδρας Πακιστανικής καταγωγής από το χέρι, την τράβηξε σε ένα πάρκο, την έγδυσε και την βίασε.

(Προσοχή! Οι παρακάτω περιγραφές ίσως ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες)

“Με πήγαν σε διαμέρισμα με το ζόρι και με βίασαν»

«Όταν έφυγα από το πάρκο και έφτασα στην πλατεία Ομονοίας, ρώτησα δυο άντρες πακιστανικής καταγωγής πώς μπορώ να φτάσω στα Κάτω Πετράλωνα όπου βρίσκεται το σπίτι μου. Αυτοί με πήγανε με το ταξί στην οδό Αριστομένους, κατεβήκαμε από το ταξί και με τράβηξαν με το ζόρι μέσα σε ένα υπόγειο διαμέρισμα. Εγώ τότε άρχισα να φωνάζω δυνατά να με αφήσουν να φύγω και ότι θα καλέσω την αστυνομία . Στο διαμέρισμα ήταν και τρίτος άντρας πακιστανικής καταγωγής ο οποίος είπε στους άλλους δυο άντρες να με αφήσουν να φύγω αλλά εκείνοι με κρατούσαν με το ζόρι κλειδωμένη στο σπίτι. Έπειτα ο ένας από τους δυο άντρες μου αφαίρεσε το εσώρουχο, μου σήκωσε τη φούστα και ξεκίνησε να με βιάζει. Αργότερα με βίασε και ο δεύτερος άντρας μέχρι που τελείωσαν και σταμάτησαν…».

Η 25χρονη έγκυος αναφέρει, όπως αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr., ότι στη συνέχεια οι δράστες της έδωσαν 10 ευρώ, για να πάρει ταξί, ενώ ο ένας εκ των δυο την ακολούθησε μέχρι και την οδό Περγάμου. «Εγώ ξεκίνησα να ψάχνω το σπίτι στο οποίο με βίασαν προκειμένου να πω στους δράστες ότι θα καλέσω την αστυνομία για να πω αυτό που μου έκαναν. Βρήκα το διαμέρισμα, χτύπησα την πόρτα αλλά δεν απάντησε κανείς. Γύρισα στην οδό Περγάμου και βρήκα έναν κύριο όπου ζήτησα το κινητό του για να καλέσω την Άμεση Δράση για να τους πω τι συνέβη… Μετά από λίγο ήρθαν οι αστυνομικοί…».

Μαρτυρία γειτόνισσας: «Άκουσα φωνές από το ισόγειο»

Ως μάρτυρας στην συγκεκριμένη υπόθεση κατέθεσε και μια γειτόνισσα η οποία διαμένει στην οδό Αριστομένους και άκουσε την 25χρονη έγκυο να καλεί σε βοήθεια. «Βγήκα στο μπαλκόνι και κατάλαβα ότι οι φωνές προέρχονται από το ισόγειο. Στη συνέχεια είδα μια κοπέλα να αποχωρεί με έναν άντρα που νομίζω ότι ήταν από το Πακιστάν και να φωνάζει αφήστε με να φύγω σας παρακαλώ, δεν θέλω να μου κάνετε κάτι άλλο…».

Σημειώνεται ότι μετά την απολογία τους οι δυο Πακιστανοί κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ ο τρίτος φερόμενος ως βιαστής αναζητείται από τις Αρχές.

Exit mobile version