Αγανάκτηση στην Εύβοια: “Καήκαμε ρε! – Τον γ@μωμητσοτάκη τους και όλο το μπ@υρδλ@ τους» (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγανάκτηση στην Εύβοια: “Καήκαμε ρε! – Τον γ@μωμητσοτάκη τους και όλο το μπ@υρδλ@ τους» (video)

SHARE THIS

Βάζουν ξεκάθαρα την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη στο κάδρο των ευθυνών.

Οργή, απόγνωση, αγανάκτηση! Η Εύβοια εξακολουθεί να είναι πύρινη κόλαση. Οι πολίτες, που βλέπουν τις ζωές και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, δικαιολογημένα ξεσπούν. «Θέλουμε ελικόπτερα, πάρε τον Μητσοτάκη αμέσως τηλέφωνο και πες του να τα στείλει» φωνάζουν οι κάτοικοι μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων και πλέον βάζουν ξεκάθαρα την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη στο κάδρο των ευθυνών.

«Θέλουμε ελικόπτερα! Πάρε τον Μητσοτάκη τώρα και πες του να έρθει. Tι τον θέλουμε αλλού; Πότε θα ‘ρθει; Καήκαμε! Καήκαμε ρε! Έλα εδώ μωρέ», φώναζε οργισμένος ο κάτοικος στις Κεχριές Ευβοίας, την ώρα που ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση στέκονται απαθείς μπροστά στο χάος.

«Έχουμε χάσει τις δουλειές μας. Τους βλέπετε όλους αυτούς εκεί; Έχουν πεθάνει τρεις μέρες και κανένα αεροπλάνο δεν πετάει», λέει γυναίκα, επίσης κάτοικος της περιοχής.

Όταν η δημοσιογράφος του ALPHA την ρωτάει «τι σας λένε;», η απάντηση είναι «Να ορίστε τι μας λένε. Το βάλανε στα πόδια. Αυτό μας λένε. Τον γ@μωμητσοτάκη τους και όλο το μπ@υρδέλ@ τους».

Στην συνέχεια ο άνδρας παίρνει ξανά τον λόγο και λέει στην κάμερα: «ο αέρας, που είναι ο αέρας; Κάνε πλάνα. Έχει αέρα; Έχει αέρα;»

Η δημοσιογράφος απαντάει: «Σας λένε ότι έχει πολύ καπνό, γι αυτό».

«Ναι, αυτό μας λένε και αέρα δεν έχει πουθενάΔείτε τον αέρα εσείς. Να φέρουμε από άλλες χώρες, δεν υπάρχει ο στρατός να μας βοηθήσει; Αυτός ο κόσμος πως θα πληρωθεί αύριο μεθαύριο, τα έξοδα τα δάνεια τρέχουνε. Κοιτάζουν κανέναν; Ρωτάνε κανέναν; Αν είναι δυνατόν»

Exit mobile version