Άγιος Σάββας: «Όχι» στην απόλυση του Κ. Καταραχιά από τους εργαζόμενους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Σάββας: «Όχι» στην απόλυση του Κ. Καταραχιά από τους εργαζόμενους

SHARE THIS

Η κινητοποίηση γίνεται ενάντια στην απόλυση του γιατρού και πρόεδρου του συλλόγου τους Κώστα Καταραχιά

Η κινητοποίηση γίνεται ενάντια στην απόλυση του γιατρού και πρόεδρου του συλλόγου τους Κώστα Καταραχιά, που θα γίνει στις 31 Μαρτίου, με τους εργαζόμενους να έχουν συγκεντρωθεί στην πύλη του νοσοκομείου και φωνάζουν συνθήματα, ενώ ετοιμάζονται να δώσουν ανοιχτή συνέντευξη τύπου.

«Συμφωνείτε κ.κ. υπουργοί Υγείας με την απόλυση του Κ. Καταραχιά από την Διοίκηση του Αγίου Σάββα, με μόνο κριτήριο την συνδικαλιστική του δράση;» είναι η ερώτηση που συνεχίζουν να θέτουν οι εργαζόμενοι στον «Άγιο Σάββα».

«Στις 18 Μάρτη εκατοντάδες απεργοί με την παρουσία και  βουλευτών  από το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ 25, περίμεναν για ώρες μια ολιγόλεπτη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αλλά αυτή δεν έγινε ποτέ με φτηνές δικαιολογίες ακόμα και με τον εμπαιγμό των παρευρισκόμενων βουλευτών από την ηγεσία του Υπουργείου» υπογραμμίζουν.

«Υπενθυμίζουμε το αυτονόητο: Απόλυση γιατρού του ΕΣΥ μέσα στην πιο κρίσιμη και θανατηφόρα στιγμή της πανδημίας ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας» υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή τους και καλούν σε δημόσια τοποθέτηση την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ή εκπροσώπους τους, την ηγεσία της 1ης ΥΠΕ, και την Διοίκηση του «Αγίου Σάββα».

Exit mobile version