Αγωγή από τους Ράδιο Αρβύλα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωγή από τους Ράδιο Αρβύλα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

SHARE THIS

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή.

Νομικά κατά του πρώην συνεργάτη αλλά και φίλου τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου θα κινηθούν οι Ράδιο Αρβύλα εξαιτίας της υπόθεσης του αφού ο παρουσιαστής έχει καταγγελθεί από πρώην σύντροφό του πως διέρρευσε στο διαδίκτυο και σε site ερωτικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές χωρίς την άδειά της.

Πιο συγκεκριμένα, σε νομικές κινήσεις προχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης κατά του Στάθη Παραγιωτόπουλου, μετά τις αποκαλύψεις για τον τέως συνεργάτη τους.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι Ράδιο Αρβύλα ζητούν με αγωγή την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι όσο και η εκπομπή.

Οι συντελεστές της γνωστής εκπομπής πέρασαν στην… αντεπίθεση, αφού υποστήριξαν πολλάκις ότι δεν γνώρισαν για τις πράξεις του και όσα έκανε στην πρώην σύντροφό του.

Υπενθυμίζεται, ότι οι ίδιοι δήλωσαν την στήριξή τους στην 30χρονη κοπέλα και δεσμεύτηκαν προσωπικά να αναλάβουν την πλήρη κάλυψη αυτής.

Exit mobile version