Αγώνα με πατέντες εν μέσω καύσωνα δίνουν οι εργαζόμενοι στο ΚΑΤ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγώνα με πατέντες εν μέσω καύσωνα δίνουν οι εργαζόμενοι στο ΚΑΤ

SHARE THIS

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Κατή φέρνει στο φως φωτογραφίες από θάλαμο του ΚΑΤ που φαίνεται ένας ασθενής ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου, δίπλα σε ένα παράθυρο χωρίς κουρτίνες εν μέσω καύσωνα

Την ώρα που έχουμε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου, οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να κολλάνε στο παράθυρο χαρτιά, για να προστατέψουν τους ασθενείς από τον καύσωνα

«Ζεσταίνετε ; Εμείς εδώ στο ΚΑΤ έχουμε την καλύτερη…πατέντα κατά του καύσωνα. Το παράθυρο δεν εχει κουρτίνα και μια φιλότιμη ακούραστη νσοκομα βρήκε τη λύση και κόλλησε…χαρτί. Κικίλια, τα μεγαλεία σας», γράφει στην ανάρτησή της.

Την ώρα που τα υποκριτικά χειροκροτήματα των Μητσοτάκη-Κικίλια στους υγειονομικούς μετατρέπονται σε επιστροφή στη νεοφιλελεύθερη κανονικότητα υποβάθμισης του ΕΣΥ, οι εργαζόμενοι με πενιχρά μέσα δίνουν αγώνα να κρατήσουν όρθια τα νοσοκομεία.

«ΚΑΤ : Μονάδα λοιμώξεων σήμερα. 13 ασθενείς που κάνουν για 23 .Κατακοιτοι,θέλουν γύρισμα,ξεσκατισμα κοκ . …Πρωινή βραδυά, μια νοσοκόμα και μια μαθητευόμενη. Μητσοτάκη,Κικιλια,αυτό που κάνω με τα χέρια μου δεν ειναι χειροκρότημα…», αναφέρει η Κατή.

Exit mobile version