Αγωνιστικό ραντεβού έξω από την doValue ενάντια στον πλειστηριασμό μονογονεϊκής οικογένειας
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνιστικό ραντεβού έξω από την doValue ενάντια στον πλειστηριασμό μονογονεϊκής οικογένειας

SHARE THIS

Αγωνιστικό ραντεβού σήμερα έξω από τα γραφεία της doValue ενάντια στην υφαρπαγή της πρώτης κατοικίας μονογονεϊκής οικογένειας.

Δυναμικό κάλεσμα αλληλεγγύης κι αγώνα δίνουν έξω από τα γραφεία της doValue εκπαιδευτικοί προκειμένου να σώσουν το σπίτι συναδέλφου τους, μητέρας δύο παιδιών.

Ειδικότερα, δίνουν αγωνιστικό ραντεβού σήμερα Δευτέρα 25/09 στις 13.00 στο Μοσχάτο έξω από τα γραφεία της doValue (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους) ενάντια στην υφαρπαγή της πρώτης κατοικίας μονογονεϊκής οικογένειας μίας εκπαιδευτικού και μητέρας δύο παιδιών.

Όπως εξηγεί σε σχετική ανακοίνωση η ΕΛΜΕ Πειραιά «το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue».

«Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το πράσινο φως στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια» τονίζει ακόμη.

«Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Να δώσουμε τη μάχη για να μη χαθεί το σπίτι της συναδέλφου μας» τονίζουν οι εκπαιδευτικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Να μην πλειστηριαστεί το σπίτι της συναδέλφισσας Μ.Κ.

Όλοι και όλες στη κινητοποίηση Δευτέρα 25/9/2023 στις 13.00 στα γραφεία της doValue (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο)

(Κηρύσσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12:00-14:00)

Κανένας μόνος του!-Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Στις 27/9/2023 έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας της συναδέλφου μας Μ.Κ., μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρα δύο παιδιών. Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue.

Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια.

Όμως, ο συλλογικός αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα, όπως έχουμε πετύχει και πρόσφατα, τον Φεβρουάριο, όταν όλοι μαζί είχαμε καταφέρει να σταματήσει ο πλειστηριασμός συναδέλφου μας, ο οποίος μάλιστα είχε ήδη ξεκινήσει.

Το σωματείο είναι εδώ! Κανένας μόνος του!
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Να δώσουμε τη μάχη για να μη χαθεί το σπίτι της συναδέλφου μας.
Δίνουμε ραντεβού τη Δευτέρα 25/9/2023 στις 13.00 στα γραφεία της doValue

(Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο).

Καλούμε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, άλλα σωματεία και φορείς να συμπαρασταθούν στην συναδέλφισσα

Exit mobile version