Αδιανόητο περιστατικό έμφυλης βίας: 24χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της & φίλο του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο περιστατικό έμφυλης βίας: 24χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της & φίλο του

SHARE THIS

Στον ξυλοδαρμό της νεαρής γυναίκας συμμετείχε και ο φίλος του συντρόφου της, ενώ την απείλησαν και με μαχαίρι.

Μακραίνει η θλιβερή λίστα με τα περιστατικά έμφυλης βίας στη χώρα, αφού όπως φαίνεται η βία κατά των γυναικών έχει γίνει «αναπόσπαστο κομμάτι» της κοινωνίας, με άγρια περιστατικά να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να προβληματίζουν ιδιαιτέρως.

Ένα ακόμη περιστατικό βίας που προκαλεί αποστροφή,  σημειώθηκε στη Χαλκίδα, σε περιοχή της Αυλίδας στις 17 Μαρτίου με θύμα μια 24χρονη γυναίκα, η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της, αλλά και έναν φίλο του.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα με τον 28χρονο σύντροφό της φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου του 28χρονου. Το μεσημέρι της 17ης Μαρτίου η κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο με τον αδελφό της, ο οποίος είχε αντιρρήσεις για τη σχέση της με τον συγκεκριμένο άνδρα και της ζήτησε να διακόψει τη αυτόν τον δεσμό.

Όταν ο 28χρονος αντιλήφθηκε το γεγονός άρχισε να ξυλοκοπεί άγρια την 24χρονη. Η κατάσταση χειροτέρεψε όταν στον ξυλοδαρμό της γυναίκας πήρε μέρος και ο φίλος του 28χρονου, όπως δημοσιεύει το eviatopblog.gr

Στη συνέχεια ο 28χρονο πήρε ένα μαχαίρι και απείλησε με αυτό την έντρομη γυναίκα ενώ έβγαλε και ένα όπλο με το οποίο και πυροβόλησε στον αέρα.

Στη συνέχεια οι δύο άντρες άρπαξαν την τσάντα της 24χρονης η οποία περιείχε 300 ευρώ και εξαφανίστηκαν.Η κοπέλα τρομοκρατημένη ζήτησε βοήθεια από γείτονες και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο 28χρονος και ο φίλος του αναζητούνται.

Exit mobile version