Αιδώς Αργείοι! Κόβουν τη δωρεάν μετακίνηση στους ανέργους στα ΜΜΜ Αττικής!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιδώς Αργείοι! Κόβουν τη δωρεάν μετακίνηση στους ανέργους στα ΜΜΜ Αττικής!

SHARE THIS

Για να έχει δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ της Αθήνας, θα πρέπει ο άνεργος να αλλάξει την εγγραφή του, από τον ΟΑΕΔ της περιοχής του στον ΟΑΕΔ της Αθήνας...

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., κόβει τη δωρεάν μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στους εγγεγραμμένους ανέργους στον ΟΑΕΔ από την περιφέρεια, ενώ το προνόμιο διατηρούν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών.

Με απλά λόγια άνεργοι, που μπορεί να χρειαστεί να έρθουν στην Αθήνα από άλλα μέρη της Ελλάδας είτε για δουλειά είτε κυρίως για θέματα υγείας, στα νοσοκομεία κυρίως της πόλης, δεν θα έχουν τη δυνατότητα της δωρεάν μετακίνησης.

Την καταγγελία κάνουν ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης, Χρήστο Γιαννούλης, τονίζοντας πως η «αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει τέλος».

Συμπληρώνουν: «Για να έχει δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ της Αθήνας, θα πρέπει ο άνεργος να αλλάξει την εγγραφή του, από τον ΟΑΕΔ της περιοχής του στον ΟΑΕΔ της Αθήνας, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχει έναν λογαριασμό μόνιμης κατοικίας στο όνομα του, πράγμα σχεδόν αδύνατο. Δηλαδή φαύλος κύκλος!

Δεν υπάρχει πρωτοβουλία αυτής της κυβέρνησης, που να μην δείχνει την αναλγησία της απέναντι στους περισσότερο αδύναμους συμπολίτες».

Exit mobile version