Αιγάλεω: Λουκέτο σε Δημοτικό σχολείο λόγω έξωσης! – Άγνωστο τι θα γίνει με τους 90 μαθητές
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγάλεω: Λουκέτο σε Δημοτικό σχολείο λόγω έξωσης! – Άγνωστο τι θα γίνει με τους 90 μαθητές

SHARE THIS

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση για το που θα πάνε τα παιδιά. Είχε σχεδιαστεί να πάνε σε ένα γειτονικό σχολείο, όπου όμως τα παιδιά δεν χωράνε σε αυτό, καθώς είναι μικρό»

Με ένα πρωτοφανές θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα το πρωί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς στο 9ο Δημοτικό στο Αιγάλεω, που το βρήκαν κλειστό καθώς είχε γίνει έξωση του σχολείου από το συγκεκριμένο κτίριο.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ένας από τους γονείς ανέφερε πως «ήρθαν δικαστικοί επιμελητές το πρωί και έκλεισαν το σχολείο, έβαλαν λουκέτο και έτσι 90 παιδιά έμειναν χωρίς σχολείο».

«Το σχολείο ανήκει στους κληρονόμους της οικογένειας Ζαμπέτα, είναι νοικοκυρεμένο εδώ και 40 χρόνια. Υπάρχει δικαστική διαμάχη από το 2020 και υπάρχει δικαστική απόφαση για έξωση», είπε ο γονέας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της περιοχής, είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πως «δεν υπάρχει καμία απόφαση για το που θα πάνε τα παιδιά. Είχε σχεδιαστεί να πάνε σε ένα γειτονικό σχολείο, όπου όμως τα παιδιά δεν χωράνε σε αυτό, καθώς είναι μικρό».

Μάλιστα οι γονείς καταγγέλλουν ότι παρότι η πρωτοφανής ιστορία είναι γνωστή τόσο στο δήμο όσο και στο υπουργείο Παιδείας, δεν έκαναν τίποτα για να βρεθεί λύση για τα παιδιά ώστε να συνεχίζουν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους.

Exit mobile version