Ακόμη δύο γυναικοκτονίες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη: Οι γιοι τους τις χτύπησαν μέχρι θανάτου
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη δύο γυναικοκτονίες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη: Οι γιοι τους τις χτύπησαν μέχρι θανάτου

SHARE THIS

Μέσα σε λίγες ώρες, σημειώθηκαν δύο γυναικοκτονίες στην χώρα μας, με θύματα δύο ηλικιωμένες γυναίκες που δολοφονήθηκαν από τους γιους τους.

Δύο ακόμη γυναικοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες, σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, συγκλονίζουν τη χώρα, καθώς δύο ακόμη γυναίκες δολοφονήθηκαν άγρια από τους γιους τους.

Οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από τους γιους τους.  Στη Θεσσαλονίκη, ο έτερος γιος της δολοφονημένης 79χρονης, βρήκε τη μητέρα του νεκρή στη μπανιέρα του σπιτιού της. Ο δράστης, είναι ο γιος της άτυχης γυναίκας, ηλικίας 50 ετών, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα. Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι δεν θυμόταν τίποτα απ’ όσα είχαν συμβεί, ενώ η μητέρα του βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό. Με εντολή του εισαγγελέα, ο 50χρονος εγκλείστηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα μέχρι να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος γιος της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (5/7), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή η 79χρονη, από τον άλλον της γιο 53 ετών. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στη δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του. H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι θανάτου τη μάνα του

Λίγη ώρα αργότερα γινόταν γνωστή άλλη μια ακόμη γυναικοκτονία, με μία ακόμα ηλικιωμένη γυναίκα να πέφτει νεκρή από τα χέρια του γιου της στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένας 42χρονος, ο οποίος επίσης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του, χτυπώντας την επανειλημμένα με ένα ξύλινο αντικείμενο.

Η Αστυνομία όταν έφτασε στο σημείο και είδε τον δράστη με αίματα στα χέρια και την 67χρονη μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις της. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο, δεν κατάφερε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, η οποία είχε ήδη καταλήξει από τα φονικά χτυπήματα του γιου της.

Όπως αναφέρει το neakriti το περιστατικό συνέβη περίπου στις 12:30 τη νύχτα, όταν ο 42χρονος μετέβη στο σπίτι της μητέρας του, όπου φέρεται να λογομάχησαν έντονα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Στη συνέχεια, ο 42χρονος φέρεται με ένα ξύλινο αντικείμενο να χτύπησε στο κεφάλι την μητέρα του, μέχρι θανάτου.

Exit mobile version