Ακόμη μια απώλεια στον στρατό: Νεκρός 19χρονος στο όνομα του μιλιταρισμού!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη μια απώλεια στον στρατό: Νεκρός 19χρονος στο όνομα του μιλιταρισμού!

SHARE THIS

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξάνονται με ραγδαίο τρόπο οι αυτοκτονίες και οι απώλειες στον Στρατό"

Ακόμη μια καταγεγραμμένη απώλεια μέσα στον στρατό. Μια απώλεια από το κλίμα του στρατού πιθανόν λόγω εκφοβιστικών συμπεριφορών. Στο βωμό της τοξικής αρρενωπότητας και των αυθαιρεσιών έφυγε από τη ζωή ένας 19 χρόνος , ο οποίος υπηρετούσε στη Μονάδα Υποστήριξης FOB AKTION.

Πιο συγκεκριμένα τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο, εν ώρα υπηρεσίας, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, διαμαρτύρεται μέσω ανακοίνωσης για τις τοξικές συμπεριφορές και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο στρατό και έχουν ως αποτέλεσμα τέτοιες απώλειες  και την αδιαφορία των αρμοδίων για αυτές. Τέλος εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον 19χρονο.

Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξάνονται με ραγδαίο τρόπο οι αυτοκτονίες και οι απώλειες στον Στρατό. Η αύξηση αυτή που δεν απασχολεί την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έχει να κάνει με την ενταντικοποίηση της εκπαίδευσης και την Πολεμοκαπηλεία που επικρατεί, τις άθλιες συνθήκες και τις αισχρές συμπεριφορές των Αξιωματικών.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους του άτυχου 19χρονου σμηνίτη που χάθηκα τόσο νωρίς και τόσο άδικα.”

Exit mobile version