Ακόμη μία γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Άνδρας μaχαίρωσε μέχρι θανάτου 36χρονη
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη μία γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Άνδρας μaχαίρωσε μέχρι θανάτου 36χρονη

SHARE THIS

Αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου βρήκαν περαστικοί μια 36χρονη γυναίκα την Κυριακή 28/08, η οποία δέχθηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι.

Δίχως τέλος η έμφυλη βία στην χώρα μας που όπως όλα δείχνουν έχει αναδειχθεί σε κοινωνική πανδημία, με τα θύματα των γυναικοκτονιών να αυξάνονται διαρκώς. Ακόμη μία γυναικοκτονία, έλαβε χώρα στην Κυψέλη.

Ειδικότερα, την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο άφησε μια 36χρονη γυναίκα, που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, τη γυναίκα βρήκαν περαστικοί, αιμόρφυρτη στη μέση του δρόμου, το μεσημέρι της Κυριακής 28/8 και ειδοποίησαν τις αρχές. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στον Ερυθρό Σταύρο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργο Καλιακμάνη, η επίθεση έγινε την ώρα που η γυναίκα κατέβαινε από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τον σύζυγό της. Ο άνδρας τής κατάφερε χτυπήματα στο σώμα και στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε κάδο απορριμμάτων.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ο φερόμενος δράστης, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας επικαλέστηκε οικονομικές διάφορες με το θύμα.

Exit mobile version