Ακόμη μία υπόθεση φρίκης: Εξέδιδαν 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα στη Ν. Σμύρνη
AP PHOTO DENIS FARRELL
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη μία υπόθεση φρίκης: Εξέδιδαν 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα στη Ν. Σμύρνη

SHARE THIS

Νέα υπόθεση μαστροπείας ερευνάται με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι που φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη

Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση μαστροπείας που ερευνούν οι αρχές, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι που φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα ενός 29χρονου, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο άνδρες 24 και 25 ετών που κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με την ανήλικη, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Στα ίχνη τους βρέθηκαν οι Αρχές μετά την καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος όταν ενημερώθηκε ότι η ανήλικη είχε γνωρίσει έναν άνδρα και βρισκόταν μαζί του. Ύστερα από συνεννόηση με την 16χρονη αδελφή της, η οποία επίσης μένει στην ίδια δομή, ερευνήθηκε το κινητό της και έτσι κλείστηκε το ραντεβού με τον 29χρονο για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τελικά συνελήφθη.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί, Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια έφυγε, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο που βρίσκεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσεις από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για να εντοπιστούν τα ίχνη του 14χρονου παιδιού, καθώς έφευγε από το ίδρυμα, αλλά επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Exit mobile version