Ακρίτα: «Κ. Κούρκουλα δεν είμαστε εμείς ‘σκευωροί’.  Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακρίτα: «Κ. Κούρκουλα δεν είμαστε εμείς ‘σκευωροί’. Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων»

SHARE THIS

«Κυρία Κούρκουλα δεν είμαστε εμείς "σκευωροί". Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων» γράφει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Την στάση της πρώην υπουργού και στενής φίλης του Δημήτρη Λιγνάδη Έλενας Κούρκουλα που στήριξε τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή και μάλιστα προκάλεσε αντιδράσεις με την κατάθεσή της στο Δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης, σχολιάζει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook.

Ειδικότερα, η ηθοποιός Έλενα Κούρκουλα είχε καταθέσει μεταξύ άλλων ότι οι καταγγέλλοντες «βρήκαν ένα ζωηρό ερωτικά άνθρωπο για να πλήξουν την κυβέρνηση», ενώ χαρακτήρισε τους καταγγέλλοντες «περίεργες προσωπικότητες» κι απευθυνόμενη στον συνήγορο είχε είπε: «Να κοιτάξετε στα παιδιά σας να μάθετε πως να κατακτήσουν αυτό που θέλουν με κόπο και να μην γίνουν βίζιτες», αφήνοντας αιχμές για την ηθική των θυμάτων.

Έπειτα από την απόφαση του Μικτού Δικαστηρίου της Αθήνας να κρίνει ένοχο τον Δημήτρη Λιγνάδη για δύο βιασμούς, η Έλενα Ακρίτα απάντησε στην Έλενα Κούρκουλα γράφοντας: «Κυρία Κούρκουλα δεν είμαστε εμείς “σκευωροί”. Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων».

Exit mobile version