Ακρόπολη: Απολογούνται σήμερα οι δύο ανήλικοι για την άγρια επίθεση
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακρόπολη: Απολογούνται σήμερα οι δύο ανήλικοι για την άγρια επίθεση

SHARE THIS

Οι δύο ανήλικοι καλούνται να απολογηθούν για βαρύτατες κατηγορίες για το άγριο περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του 18χρονου.

Ενώπιον της Ανακρίτριας Ανηλίκων θα απολογηθούν σήμερα οι δύο 17χρονοι που επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 18χρονο Δημήτρη  με σκοπό να τον ληστέψουν το βράδυ της Δευτέρας κοντά στην Ρωμαϊκή Αγορά κάτω από την Ακρόπολη.

Οι δύο ανήλικοι καλούνται να απολογηθούν για βαρύτατες κατηγορίες για το άγριο περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του 18χρονου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους, ο ανήλικος που μαχαίρωσε τον 18χρονο είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώ και οι δύο βαρύνονται με το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η επίθεση σε βάρος του 18χρονου έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην Πλάκα όπου ο 18χρονος μαζί με την παρέα του έκαναν βόλτα.

Οι δύο ανήλικοι τους επιτέθηκαν για να τους πάρουν το τσαντάκι που είχε ο 18χρονος και τον μαχαίρωσαν στον τράχηλο και στην κοιλιακή χώρα.

Exit mobile version