Αλμπάνης: Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε κανενός την ασθένεια για να τον προσβάλλουμε ή να τον ταπεινώσουμε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλμπάνης: Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε κανενός την ασθένεια για να τον προσβάλλουμε ή να τον ταπεινώσουμε

SHARE THIS

«Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε κανενός την ασθένεια για να τον προσβάλλουμε ή να τον ταπεινώσουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ρωτήθηκε αν τον έχει κουράσει να τον ρωτούν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, με τον ίδιο να απαντά ότι

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε ότι δεν του είναι ευχάριστο να μιλά για το πρόβλημα υγείας του καθώς οι πόνοι που αισθάνεται ακόμη καμιά φορά του επαναφέρουν παλαιότερες αναμνήσεις.

«Δεν νιώθω άβολα όταν με ρωτάνε. Υπάρχουν στιγμές που δεν μου είναι ευχάριστο γιατί μπορεί μια μέρα που έχω μια συνέντευξη να έχω ξυπνήσει με πόνους και αυτοί οι πόνοι να με φέρνουν σε επαφή με αναμνήσεις παλιότερες που δεν είναι ευχάριστες και να το κουβαλάω μέσα στη μέρα μου», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Η εποχή που ζούμε είναι πάρα πολύ σκληρή. Εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κι όχι με το να γίνουμε πιο σκληροί και δηκτικοί… Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε κανενός την ασθένεια για να τον προσβάλλουμε ή να τον ταπεινώσουμε», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Exit mobile version