Ανάλγητοι: Έκοψαν το ρεύμα σε 92χρονη με άνοια και συσκευή οξυγόνου (Video)
EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάλγητοι: Έκοψαν το ρεύμα σε 92χρονη με άνοια και συσκευή οξυγόνου (Video)

SHARE THIS

Έκοψαν το ρεύμα για χρέος μικρότερο των 500 ευρώ, παρόλο που στον λογαριασμό αναφέρεται η κατάσταση της υγείας της 92χρονης.

Ένα νέο μνημείο αναλγησίας και κυνισμού αποκαλύπτει η καταγγελία του κ. Χρήστου Γρηγορόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι έκοψαν το ρεύμα στην 92χρονη μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς είναι με άνοια και συνεχή παροχή οξυγόνου.

Ενόσω ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχαίρει γιατί το κόμμα του όπως λέει «έχει λαϊκό και κοινωνικό πρόσημο», η ΔΕΗ, όπου τα στελέχη της μοιράζονται υψηλά bonus, κόβει το ρεύμα σε ηλικιωμένη κυρία με άνοια που υποστηρίζεται αναπνευστικά από συσκευή οξυγόνου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο Open ο κ. Γρηγορόπουλος, παρά το γεγονός ότι πλήρωνε μετά από ρύθμιση 120 ευρώ το μήνα, ο πάροχος προχώρησε στο κόψιμο του ρεύματος και μάλιστα μεσημέρι Παρασκευής, που δεν υπήρχε η δυνατότητα ακόμα κι αν γινόταν πληρωμή να γίνει και άμεσα επανασύνδεση του ρεύματος.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι προχώρησαν στη διακοπή της παροχής ρεύματος παρόλο που στον λογαριασμό αναφέρεται η κατάσταση της υγείας της μητέρας του, δηλαδή ότι χρειάζεται συνεχή παροχή οξυγόνου ενώ το χρέος είναι κάτω από 500 ευρώ!

Όπως είπε ο γιος της 92χρονης, η γυναίκα μένει 50 χιλιόμετρα μακριά από υποκατάστημα της ΔΕΗ, στην ορεινή Μεγαλόπολη και δεν ήταν εύκολο να μετακινηθεί, ενώ υπογραμμίζει ότι κινδύνευσε η ζωή της. «Ήθελαν να σκοτώσουν μια γιαγιά», είπε.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και του είπαν ότι πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός, αλλά μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο.

«Δίναμε κάθε μήνα 100-120 ευρώ, δεν μπορώ να καλύψω όλο το ποσό. Είναι ούτε 500 ευρώ. Ξέρουν ότι είναι άρρωστη η γιαγιά, δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Έπρεπε να την πάω στο νοσοκομείο. Χάος».

Exit mobile version