Ανασύρθηκε το τάμπλετ της Τζωρτζίνας για να βρεθεί η «διαδρομή» της κεταμίνης
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανασύρθηκε το τάμπλετ της Τζωρτζίνας για να βρεθεί η «διαδρομή» της κεταμίνης

SHARE THIS

Εντολή για το άνοιγμα του μνήματος έδωσε η 18η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 9χρονης

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, για την οποία μάλιστα κρίθηκε προφυλακιστέα η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Πλέον εξετάζεται και εάν εμπλέκεται στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Μαλένας και Ίριδας.

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί ανασύρθηκε το τάμπλετ της 9χρονης από το μνήμα στο οποίο έχει ενταφιαστεί η σορός της, στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή των Συχαινών Πάτρας, παρουσία του εισαγγελέα Πρωτοδικών, της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικών και συγγενών.

Οι αρχές παρέλαβαν το τάμπλετ για να τον μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν αναζητήσεις της κατηγορούμενης στο Διαδίκτυο για την κεταμίνη, που χορηγήθηκε σε θανατηφόρα δόση στην 9χρονη. Νωρίτερα, ιερέας του ιερού ναού τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της 9χρονης.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδας «Πελοπόννησος» εξετάζεται το ενδεχόμενο η κατηγορούμενη να προμηθεύτηκε την ουσία σε «συνεργασία» με συγγενικό πρόσωπο, «που ήταν τακτικός συνομιλητής της κατηγορουμένης πριν προφυλακισθεί».

Εντολή για το άνοιγμα του μνήματος έδωσε η 18η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της, αφού κατά την κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαίωσε ότι το τάμπλετ της κόρης του θάφτηκε μαζί της.

Ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης επέμεινε ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτα σχετικά με την στάση της εν διαστάσει συζύγου του ως προς τα παιδιά και δεν είχε καμία υποψία εναντίον της βγάζοντας έτσι τον εαυτό του από τον κάδρο των ευθυνών.

Exit mobile version