Ανατροπή στην υπόθεση Ηλιούπολης: Ένοχος ο αστυνομικός για την περίπτωση της 19χρονης
EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή στην υπόθεση Ηλιούπολης: Ένοχος ο αστυνομικός για την περίπτωση της 19χρονης

SHARE THIS

Ένοχος για εμπορία ανθρώπων κατ' επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων, τελεσθείσα κατά συρροή με ψήφους 4-3 αναφορικά με την 19χρονη κρίθηκε ο αστυνομικός.

Ένοχος για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων, τελεσθείσα κατά συρροή με ψήφους 4-3 αναφορικά με την 19χρονη κρίθηκε την Παρασκευή (23/12) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο αστυνομικός που ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη.

Αντιθέτως, όπως μεταδόθηκε νωρίτερα, κρίθηκε αθώος για την περίπτωση της δεύτερης καταγγέλλουσας.

Αθώος με ψήφους 6-1 κρίθηκε και ο πατέρας της 19χρονης ενώ κρίθηκε ένοχος για παράνομη οπλοκατοχή.

Ένοχος κρίθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος με ψήφους 5-2.

Κατά την ανακοίνωση της αθωωτικής απόφασης για τον αστυνομικό, που προηγήθηκε αυτή της ενοχής, επικράτησε πανδαιμόνιο στη δικαστική αίθουσα, με το κοινό να φωνάζει “ντροπή σας σκουπίδια”.

Η διαδικασία διακόπηκε και υπήρξε ένταση με ΜΑΤ να μπαίνουν στον χώρο και να βγάζουν με τη βία έξω το εξαγριωμένο κοινό, ενώ προχώρησαν και στη ρίψη χημικών εντός του δικαστηρίου.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή η έδρα επανήλθε και συνεχίστηκε η διαδικασία.

Διακοπή ζητά η υπεράσπιση του αστυνομικού

Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των αποφάσεων, οι συνήγοροι υπεράσπισης του αστυνομικού ζήτησαν από την πρόεδρο του δικαστηρίου να διακόψει τη διαδικασία, η οποία αφορά την επιβολή των ποινών και να συνεχιστεί στις 8 ή 9 Ιανουαρίου.

Πηγή: News 24/7

Exit mobile version