Αναβλήθηκε ξανά η εκδίκαση της υπόθεσης ομαδικού βιασμού στις Σέρρες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβλήθηκε ξανά η εκδίκαση της υπόθεσης ομαδικού βιασμού στις Σέρρες

SHARE THIS

Για μια ακόμη φορά αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σερρών η εκδίκαση της υπόθεσης ομαδικού βιασμού, που απασχόλησε την επικαιρότητα τον Ιούλιο του 2018.

Ακόμη μία φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ομαδικού βιασμού, που απασχόλησε την επικαιρότητα τον Ιούλιο του 2018, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σερρών .

Η 22χρονη τότε γυναίκα είχε καταγγείλει, ότι τρεις άνδρες της επιτέθηκαν και τη βίασαν σε τουαλέτα καταστήματος, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν τρεις νεαροί, οι οποίοι από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχουν δικαστεί, αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι.

Το σημερινό αίτημα αναβολής, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης και νέα δικάσιμο θα ορίσει η Εισαγγελία Εφετών.

Από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο Σερρών βρέθηκαν μέλη της Φεμινιστικής Κίνηση Σερρών «Σουσουράδες», αλλά και άλλες γυναίκες, προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην επιζήσασα του ομαδικού βιασμού και παράλληλα την αντίδρασή τους στο δικαστικό σύστημα απονομής δικαιοσύνης -καθώς όπως υποστηρίζουν- δεν στάθηκε στο πλευρό του θύματος, όπως θα έπρεπε.

Exit mobile version