Αναχρονιστικές δηλώσεις Αναδιώτη: «Ο άνδρας πρέπει να αφήνει τη γυναίκα του λίγο παραπάνω στο σπίτι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναχρονιστικές δηλώσεις Αναδιώτη: «Ο άνδρας πρέπει να αφήνει τη γυναίκα του λίγο παραπάνω στο σπίτι»

SHARE THIS

Τώρα από εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης μαθαίνουμε ότι για να νιώθει ένας άντρας καλά με τον εαυτό του πρέπει να αφήνει τη γυναίκα σπίτι.

Έναν αιώνα πίσω προσπάθησε να μας πάει ο Νίκος Αναδιώτης με τις τελευταίες του δηλώσεις. Τι κι αν έχουν γίνει και γίνονται ακόμη αγώνες για τη γυναικεία χειραφέτηση, τι κι αν οι έμφυλες διακρίσεις ακόμη μαστίζουν την κοινωνία, τι κι αν η πατριαρχία καταπιέζει, κακοποιεί και σκοτώνει γυναίκες…

Πιο συγκεκριμένα, συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση παραχώρησε ο ηθοποιός, Νίκος Αναδιώτης και μίλησε για τον θεσμό της οικογένειας και για το αν είναι «παραδοσιακός τύπος» αλλά και για την πίστη του στο Θεό.

Προέβη σε μία αδιανόητη μεσαιωνικού τύπου δήλωση λέγοντας συγκεκριμένα ότι «Σε μία ιδεατή κοινωνία, ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι. Και άμα νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι γύρω του καλύτερα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό αλλά δεν ξέρω τι είναι το παραδοσιακό για τον άλλον. Μιλάμε, τώρα, για μια κοινωνία ιδεατή γιατί τα πράγματα πως έρχονται στη ζωή του καθενός είναι περίεργα και για αυτό πρέπει να υπάρχει η αγάπη. Νομίζω όμως ότι ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι. Έστω και λίγο για να νιώθει αυτός καλά. Και άμα νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι γύρω του καλύτερα».

Exit mobile version