Διάρρηξη σε σπίτι κοπέλας για να της κλέψει προσωπικές φωτογραφίες και να την εκβιάσει στην Πάτρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάρρηξη σε σπίτι κοπέλας για να της κλέψει προσωπικές φωτογραφίες και να την εκβιάσει στην Πάτρα

SHARE THIS

Άνδρας στην Πάτρα διέρρηξε το σπίτι κοπέλας προκειμένου να αποσπάσει προσωπικές της φωτογραφίες και στη συνέχεια να την εκβιάσει ότι θα τις αναρτήσει στα social media.

Ένα απίστευτο περιστατικό που αποτυπώνει όμως την πατριαρχική νοσηρότητα με την οποία έρχονται συχνά αντιμέτωπες οι γυναίκες που δεν μπορούν να βρουν την ασφάλεια ούτε στο ίδιο τους το σπίτι και οι προσωπικές στιγμές των οποίων παραβιάζονται βάναυσα κι ενδείκνυνται για εκβιασμούς, σημειώθηκε στην Πάτρα.

Εκεί, ένας άνδρας διέρρηξε το σπίτι κοπέλας για να πάρει προσωπικές φωτογραφίες και να την εκβιάσει ότι θα τις δημοσιεύσει στα social media.

Σύμφωνα με το Tempo24,  κοπέλα καθώς γύριζε στο σπίτι της, είδε από το παράθυρο ανοιχτό τον υπολογιστή της και κάλεσε την αστυνομία. Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα.

 

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφτασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αν και ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, τελικά συνελήφθη και ομολόγησε πως είχε διαρρήξει το σπίτι της κοπέλας για να βρει προσωπικές της φωτογραφίες και να την απειλήσει πως θα τις αναρτούσε στα social media.

Exit mobile version