Ανείπωτη φρίκη: 50χρονος νάρκωνε & βίαζε ανήλικο επί 3 χρόνια – Βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανείπωτη φρίκη: 50χρονος νάρκωνε & βίαζε ανήλικο επί 3 χρόνια – Βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του

SHARE THIS

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε επί τρία χρόνια ένας ανήλικος, θύμα ενός 50χρονου άνδρα που τον νάρκωνε, τον βίαζε και βιντεοσκοπούσε τις φρικαλέες πράξεις του.

Τον απόλυτο εφιάλτη φαίνεται πως ζούσε για τρία ολόκληρα χρόνια ένας ανήλικος που έπεσε κατ’ εξακολούθηση θύμα βιασμού  από 50χρονο, ο οποίος του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και βιντεοσκοπούσε τις φρικαλέες πράξεις του, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής ένας 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 50χρονος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή της Αττικής για βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο 50χρονος κατηγορείται πως προέβαινε σε βιασμό ανηλίκου, αφού προηγουμένως του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, επί τρία ολόκληρα χρόνια!

Ο 50χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του ανήλικου και σε έρευνα που έγινε σπίτι του κατασχέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και ένα όπλο.

Exit mobile version