Αγγελάκας: Τα ΜΜΕ προτιμούν το δυστοπικό δίλλημα νεοφιλελευθερισμός ή νεοφασισμός
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελάκας: Τα ΜΜΕ προτιμούν το δυστοπικό δίλλημα νεοφιλελευθερισμός ή νεοφασισμός

SHARE THIS

Κρίμα που δεν κατάφερε ο πρωθυπουργός να έρθει στην ΔΕΘ να μας μιλήσει για τα μεγάλα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης του.

Με αφορμή τις δραματικές στιγμές που βιώνουν κάτοικοι της Θεσσαλίας πολλοί από τους οποίους για ακόμη ένα 24ωρο βρίσκονται εγκλωβισμένοι χωρίς τροφή και νερό, ο τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής Γιάννης Αγγελάκας γράφει τόσο για την κατάσταση της χώρας μας αλλά και για την ποιότητα της Δημοκρατίας της.

Πιο συγκεκριμένα, επισυνάπτοντας συγκλονιστικές εικόνες από τις πληγείσες περιοχές, ο Γιάννης Αγγελάκας ασκεί κριτική τόσο στην πολιτική ηγεσία της χώρας όσο και στα ΜΜΕ για το που επιλέγουν να εστιάσουν σήμερα.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα

Συγνώμη που ξαναενοχλώ, αλλά αυτές οι φωτογραφίες με συγκλονίζουν. Περιγράφουν καλύτερα από χίλιους τόμους πολιτικών αναλύσεων το που βρίσκεται σήμερα η Ελλαδίτσα μας. Μετά από πολλές- πολλές τετραετίες πετυχημένων και σωτήριων κυβερνήσεων σε βάζει να αναρωτηθείς: Που πηγαίνει άραγε η φαγάνα; Κρίμα που δεν κατάφερε ο πρωθυπουργός να έρθει στην ΔΕΘ να μας μιλήσει για τα μεγάλα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης του.

Η κουβέντα πάντως για μια ανθρώπινη, πραγματική δημοκρατία δεν λέει ακόμα να ξεκινήσει, η λογική δεν είναι της μόδας. Τα ΜΜΕ και οι ιδιοκτήτες τους προτιμούν να πιπιλίζουν το δυστοπικό δίλλημα νεοφιλελευθερισμός ή νεοφασισμός.

Exit mobile version