Αντετοκούνμπο: «Πάντα νιώθαμε Έλληνες, αλλά τώρα πήραμε και τη σφραγίδα» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντετοκούνμπο: «Πάντα νιώθαμε Έλληνες, αλλά τώρα πήραμε και τη σφραγίδα» (Video)

SHARE THIS

«Γίναμε όλοι μια οικογένεια. Πάντα νιώθαμε Έλληνες, αλλά τώρα πήραμε και τη σφραγίδα. Είμαστε χαρούμενοι, γίνανε Έλληνες πολίτες και ο Άλεξ και η μητέρα μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που με το ταλέντο, τη σκληρή δουλειά την ταπεινότητα και την αλληλεγγύη του έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων μας, σήμερα απαθανάτισε με το κινητό του τη στιγμή που η μητέρα του και ο μικρός αδελφός του Αλεξ, πολιτογραφούνται Έλληνες.

Ο σπουδαίος αθλητής κι άνθρωπος, που κατάφερε με την σκληρή δουλειά του να αλλάξει τη ζωή τη δική του και της οικογένειάς του, σήμερα βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να παρακολουθήσει από κοντά την τελετή ορκωμοσίας της μητέρας του Βερόνικα, και του αδερφού του, Αλέξανδρου, οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.

Στην ορκωμοσία ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που λίγα χρόνια πριν θα ήταν πιθανό να δει να κυκλοφορεί το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδερφών του σε κάποια αντίστοιχη λίστα της ντροπής δημοσιευμένη από κάποιο βουλευτή ή στέλεχος του κόμματός του και να μην τον διαγράψει, όπως έκανε και σήμερα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, όπως πάντα χαμογελαστός, δήλωσε: «Γίναμε όλοι μια οικογένεια. Πάντα νιώθαμε Έλληνες, αλλά τώρα πήραμε και τη σφραγίδα. Είμαστε χαρούμενοι, γίνανε Έλληνες πολίτες και ο Άλεξ και η μητέρα μου» είπε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ.

Exit mobile version