Αντιφασίστες μπλοκάρουν την εκδήλωση της ΧΑ στην Ρηγίλλης!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιφασίστες μπλοκάρουν την εκδήλωση της ΧΑ στην Ρηγίλλης!

SHARE THIS

"Όλες και όλοι, στην κεντρική συγκέντρωση, στις 4:00μμ, στην πλατεία Ρηγίλλης. Να μη δώσουμε τη δυνατότητα στους φασίστες να εμφανιστούν"

Σε δημόσια συγκέντρωση καλούν, οι νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην πλατεία Ρηγίλλης για τα 27 χρόνια από την κρίση των Ιμίων καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων και η αστυνομία εγκρίναν την φασιστική συγκέντρωση.
Κόσμος του αντιφασιστικού κινήματος πλημμύρισε την πλατεία Ρηγίλλης στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα έναντι του φασισμού και στις προσπάθειες επανεμφάνισης τους με συγκεντρώσεις τους.
Όλοι ενωμένοι ενάντια στα φασιστικά μορφώματα.

Ανάρτηση του συντονιστή τομέα δικαιωμάτων του ΜέΡΑ25:

“Η πλατεία Ρηγίλλης γέμισε αντιφασίστες/στριες.
Από νωρίς το πρωί, το Αντιφασιστικό κίνημα βρίσκεται στην πλατεία Ρηγίλλης ώστε να ακυρώσει τις φασιστικές φιέστες. Η Αθήνα στέλνει Αντιπολεμικό, Διεθνιστικό, Αντιφασιστικό μήνυμα.
Ούτε σπιθαμή γης στις ναζιστικές συμμορίες. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και οι Αστυνομικές Αρχές διαπραγματεύτηκαν με τους καταδικασμένους της Χρυσής Αυγής και με ανακοίνωση τους, επιτρέπουν την φασιστική συγκέντρωση.
Ούτε να το σκέφτεστε!
Όλες και όλοι, στην κεντρική συγκέντρωση, στις 4:00μμ, στην πλατεία Ρηγίλλης. Να μη δώσουμε τη δυνατότητα στους φασίστες να εμφανιστούν.”

Ανακοίνωση από τη νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Ενάντια στις φασιστικές φιέστες, για την ειρήνη, την φιλία, την αλληλεγγύη των λαών σε Ελλάδα και Τουρκία!

Βρισκόμαστε στην Πλ. Ρηγίλλης για άλλη μια χρονιά για να μπλοκάρουμε την φασιστική φιέστα των νεοναζί για την επέτειο των Ιμίων.

Εκατοντάδες κόσμος, αντιφασίστες/τριες για άλλη μια χρονιά δεν αφήνουν να πραγματοποιηθεί η μισάνθρωπη εκδήλωση των φασιστών. Αντιθέτως, η κυβέρνηση, ο Δήμος Αθηναίων και η αστυνομία, κόπτονται να καλύψουν την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, προσφονώντας τους ως πολιτικό κόμμα, δίνοντας τους άδεια για συγκέντρωση, και αυτή τη στιγμή κάνοντας πλάτες με αστυνομικές δυνάμεις στην ολιγομελή γκρούπα τους.

Όταν η αστική τάξη και οι εκφραστές της, την μία «υψώνουν» το τείχος της δημοκρατίας και την άλλη κάνουν πλάτες στους νεοναζί, τα δικά μας καθήκοντα ολοένα και αναβαθμίζονται.

Δεν θα τους περάσει. Στον δρόμο του αγώνα, στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς & εκπαίδευσης, με τα σωματεία και τους συλλόγους, με το αντιφασιστικό κίνημα, με ισχυρή αντικαπιταλιστική κομμουνιστική αριστερά τσακίζουμε τον φασισμό το αθλιότερο όπλο του συστήματος.

Λευτεριά στον λαό, θάνατος στον φασισμό!
Τσακίζουμε τον φασισμό και το σύστημα που τον θρέφει!
Ειρήνη – Φιλία – Αλληλεγγύη των λαών σε Ελλάδα και Τουρκία!

Exit mobile version