Αντίνοος Αλμπάνης: «Δυστυχώς ο καρκίνος είναι ακόμη στίγμα για πολλούς ανθρώπους» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δυστυχώς ο καρκίνος είναι ακόμη στίγμα για πολλούς ανθρώπους» (Video)

SHARE THIS

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως από αρκετούς ανθρώπους ο καρκίνος αντιμετωπίζεται ως στίγμα και πως γι' αυτό τον λόγο έχασε στο παρελθόν δουλειά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για ακόμη μια φορά ανοιχτά για τη ζωή του, για το πρόβλημα υγείας του, αλλά και για αδιανόητες συμπεριφορές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος εξαιτίας αυτού.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως από αρκετούς ανθρώπους ο καρκίνος αντιμετωπίζεται ως στίγμα και πως γι’ αυτό τον λόγο έχασε στο παρελθόν δουλειά.

«Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική κρίση. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι, να είμαι αισιόδοξος και να απολαμβάνω τα πάντα. Όταν μοιράστηκα την περιπέτειά μου, ήταν ανακουφιστικό, αλλά ο στόχος ήταν να σταματήσω να ντρέπομαι, να μην κρύβω την αρρώστια μου. Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά και σοβαρά γι’ αυτά τα ζητήματα, γιατί είναι κομμάτι της ζωή μας. Δε μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά μας.», ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Φυσικά και είναι στίγμα ο καρκίνος, φυσικά και μια ασθένεια μπορεί να είναι, και εγώ έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου. Με τον κορονοϊό φοβήθηκα πολύ, γενικά τις φοβάμαι τις αρρώστιες, γιατί είμαι ευάλωτος ακόμα», πρόσθεσε.

«Όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο υπάρχει απαισιοδοξία, φόβος, αγωνιά, είναι μια περιοχή που δεν ξέρεις να την περπατήσεις. Δύναμη μου έδινε το σκυλί μου και άνθρωποι γύρω μου. Στράφηκα στον Θεό, πήρα μεγάλη δύναμη», συμπλήρωσε σχετικά με την προσπάθεια που έκανε για να διαχειριστεί ψυχολογικά όσα πέρασε.

Exit mobile version