Αντιπολεμικό ραντεβού σήμερα στα Προπύλαια για τη συναυλία που κατασυκοφαντήθηκε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπολεμικό ραντεβού σήμερα στα Προπύλαια για τη συναυλία που κατασυκοφαντήθηκε

SHARE THIS

Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στα Προπύλαια για την μεγάλη αντιπολεμική συναυλία που λοιδορήθηκε και δέχθηκε συκοφαντική επίθεση.

Ραντεβού στα Προπύλαια για την Συναυλία Ειρήνης που δέχθηκε σφοδρότατη επίθεση από δημοσιολογούντες και μη, δίνουν σήμερα οι χρήστες των social media, συμφωνώντας έτσι να διατρανώσουν το αντιπολεμικό τους μήνυμα.

Στο πλευρό των δεκάδων καλλιτεχνών που στοχοποιήθηκαν και λοιδορήθηκαν για την συμμετοχή τους στην μεγάλη αντιπολεμική συναυλία, οι χρήστες σημειώνουν ότι απόψε στις 20.00 θα βρεθούν στα Προπύλαια για την εκδήλωση με αιτήματα να σταµατήσει ο πόλεµος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη υπέρ των προσφύγων και των ξεριζωμένων.

Καταδικάζοντας την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και στέλνοντας μήνυμα ειρήνης, οι πολίτες στηρίζουν τους καλλιτέχνες που ενώνουν τη φωνή τους απέναντι στον νεομακαρθισμό που επιχειρείται μεθοδευμένα τις τελευταίες μέρες ειδικά με αφορμή την συναυλία.

Το κάλεσμα στη συναυλία της Πρωτοβουλίας «Αλληλεγγύη για Όλους»

«Όταν κερδίζει ο πόλεμος, χάνει η ζωή
Να σταματήσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Να σιγήσουν τα όπλα.
Tραγουδάμε όλοι μαζί για την ειρήνη

Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια. Με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών».

Σημειώνεται ότι τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Νίκος Σούλης, ενώ τη μουσική διεύθυνση οι «Μουσικοί σε Δράση».

Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος οι: Μ. Αθανασίου, Π. Βλάχος, Δ. Γκοτσόπουλος, Σπ. Γραμμένος, Γλυκερία, Φ. Δεληβοριάς, Π. Δρακόπουλος, Εισβολέας, Πέγκυ Ζήνα, Θανάσιμος, Χρ. Θηβαίος, Κ. Θωμαΐδης, Κ. Καλδάρας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καρακάση, Κ. Λειβαδάς, Μ. Λογιάδης, Μ. Μητσιάς, Δ. Μητσοτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Γ. Νταλάρας, Μάνια Παπαδημητρίου, Ν. Πλατύραχος, Μαριάννα Τουμασάτου, Κ. Τριανταφυλλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Νεφέλη Φασούλη, Idra Kayne, Magic de Spell, Sugahspank. Είναι όσοι θα ενώσουν τη φωνή τους κατά της ρωσικής εισβολής, προσφέροντας ό,τι μπορούν για τον λαό της Ουκρανίας και για ό,τι εννοούσε ο Σαρτρ όταν έλεγε «ελευθερία δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που κάνεις μετά από αυτό που σου κάνουν».

Exit mobile version