Αντωνία Λεγάκη για τον αστυνομικό στην Ηλιούπολη: «Την καταλάβαμε την απειλή, αλλά δεν φοβόμαστε»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντωνία Λεγάκη για τον αστυνομικό στην Ηλιούπολη: «Την καταλάβαμε την απειλή, αλλά δεν φοβόμαστε»

SHARE THIS

«Δεν ανακάλεσε, δεν ανακαλεί και δεν θα ανακαλέσει καμία από τις αληθινές κατηγορίες του βασανισμού της. Δεν έχει καμία επικοινωνία με τον βορβορώδη κόσμο του σωματέμπορου», τονίζει η δικηγόρος.

Η υπόθεση βασανισμού και ομηρίας, μιας νεαρής κοπέλας από αστυνομικό στην Ηλιούπολη είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν είδε το φως της δημοσιότητας. Σήμερα, ο κατηγορούμενος αστυνομικός μίλησε σε εκπομπή του Star, όπου υποστήριξε ότι υπάρχουν βίντεο, που αποδεικνύουν ότι ήταν ζευγάρι με τη 19χρονη, αλλά και ότι έχει πληροφορηθεί από έγκυρες πηγές ότι η νεαρή γυναίκα έχει επικοινωνήσει με τη δικηγόρο της και έχει ζητήσει να αλλάξει την κατάθεσή της. «Τα λόγια αυτά δεν είναι δικά της», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του κατηγορούμενου, προκάλεσαν την αγανάκτηση και την οργή της Αντωνίας Λεγάκη, δικηγόρου της κοπέλας, η οποία φέρεται να κρατήθηκε όμηρος και κατάφερε να διαφύγει έχοντας υποστεί κακοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της η δικηγόρος της 19χρονης, καθιστά σαφές πως η κοπέλα «δεν ανακάλεσε, δεν ανακαλεί και δεν θα ανακαλέσει καμία από τις αληθινές κατηγορίες του βασανισμού της».

«Την καταλάβαμε την απειλή, αλλά δεν φοβόμαστε. Το κορίτσι δεν είναι πλέον μόνο του, έχει συνήγορο, έχει φίλους, έχει συντρόφους και συντρόφισσες και προχωράει τη ζωή της με το κεφάλι ψηλά», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Λεγάκη, ενώ συμπληρώνει ότι η 19χρονη «δεν έχει καμία επικοινωνία με τον βορβορώδη κόσμο του σωματέμπορου και προετοιμάζεται για το δικαστήριο».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αντωνίας Λεγάκη:

Έμαθα χθες ότι ο σωματέμπορος αστυνομικός της Ηλιούπολης, “εμφανίστηκε” τηλεφωνικά για άλλη μια φορά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και υποστήριξε ότι δήθεν, “από βάσιμη πηγή γνωρίζει” πως το αιχμάλωτο κορίτσι της Ηλιούπολης επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να ανακαλέσει τη μήνυση εναντίον του, ενώ επανέλαβε πολλές φορές, ότι “έχει πολλά βίντεο”.

Η εκπομπή που του δίνει συχνά βήμα για να συκοφαντεί το παιδί, Δεν επικοινώνησε μαζί μου ως όφειλε για να επιβεβαιώσω ή διαψεύσω την “πληροφορία”…

Ξεκαθαρίζω λοιπόν δύο πράγματα:

1. Την καταλάβαμε την απειλή, αλλά δεν φοβόμαστε. Το κορίτσι δεν είναι πλέον μόνο του, έχει συνήγορο, έχει φίλους, έχει συντρόφους και συντρόφισσες και προχωράει τη ζωή της με το κεφάλι ψηλά.
2. Δεν ανακάλεσε, Δεν ανακαλεί και Δεν θα ανακαλέσει καμία από τις αληθινές κατηγορίες του βασανισμού της. Δεν έχει καμία επικοινωνία με τον βορβορώδη κόσμο του σωματέμπορου και προετοιμάζεται για το δικαστήριο, όπου θα δώσει τη μάχη και θα την κερδίσει (και θά ‘ναι μέρα μεσημέρι που λέγαμε παλιά).

Exit mobile version