Απαντάμε στον Ά. Μπράτη που δεν τον νοιάζει η γνώμη κάποιας που ψωνίζει από καλάθια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντάμε στον Ά. Μπράτη που δεν τον νοιάζει η γνώμη κάποιας που ψωνίζει από καλάθια

SHARE THIS

«Δεν με νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια. Δεν είναι όλα για όλους και ειδικά η τέχνη» δήλωσε υπεροπτικά ο Άγγελος Μπράτης.  

Το πόσο συνυφασμένες είναι τελικά οι ταξικές διακρίσεις με τη βιομηχανία της μόδας και εντέλει πόσο εύκολα αναπαράγονται μέσα από εύπεπτα ριάλιτι σόου, απέδειξε με τις υποτιμητικές του δηλώσεις για όσους δεν έχουν χρήματα να ψωνίσουν από πανάκριβους οίκους μόδας, ο κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης.

Ειδικότερα, μετά την ολοκλήρωση του 4ου κύκλου του GNTM, ο Άγγελος Μπράτης προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης. Οι δηλώσεις του κριτή του διαγωνισμού μόδας στην εκπομπή Super Κατερίνα, όχι μόνο απογοητεύουν αλλά κι αντανακλούν τον ελιτισμό και την υποκρισία που χαρακτηρίζουν ανθρώπους από τη βιομηχανία του θεάματος, οι οποίοι φαίνεται να αξιολογούν τους ανθρώπους αποκλειστικά με βάση το εισόδημα.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια. Δεν είναι όλα για όλους και ειδικά η τέχνη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επειδή όπως φαίνεται τίποτα δεν είναι δεδομένο, να πούμε στον κ. Μπράτη ότι δεν είναι ούτε ηθικά μεμπτό ούτε προσβλητικό να ψωνίζει κανείς από καλάθια.

Απεναντίας, ηθικά μεμπτό είναι όταν αποφασίζεις να «βλέπεις» και να συνδιαλέγεσαι μόνο με όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν και να φορούν μετάξια.

Εμείς, είμαστε με όσ@ αντί να δίνουν πακτωλούς χρημάτων σε εκείνους που με υπεροπτικό και επαρμένο ύφος διαχωρίζουν τους ανθρώπους σύμφωνα με την κοινωνική τους θέση, ψωνίζουν από καλάθια, λαϊκές αγορές, συνοικιακά καταστήματα στηρίζοντας συνανθρώπους τους.

Exit mobile version